BETAAL-MOGELIJKHEDEN

De transacties die worden verricht op Fashion4men, worden beveiligd door het betaalsysteem Mollie. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

Je kunt op diverse manieren bij ons betalen:

 

 

IDEAL (Nederland)
Met iDEAL kunt je vertrouwd, veilig en gemakkelijk afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als Internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. Banken die gebruik kunnen maken van IDEAL zijn: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.
Meer informatie over Ideal >>
 

 

Reserveren en betalen in de winkel
Speciaal voor onze klanten bieden wij de mogelijkheid om uw produkt in onze webshop te reserveren en bij bezoek in de winkel te betalen. Zo kunt u uw produkt apart laten leggen zodat u nooit mis kan grijpen.

Het produkt wordt na uw bestelling maximaal 2 dagen gereserveerd

 

 

 

Zelf overmaken

ABN Amro Nederland  
Rek houder Ronald Hazendonk | Fashion4men  
Rek nummer 411692003  
IBAN NL61 ABNA 0411692003  
BIC INGBNL2A  

Je order wordt verwerkt na ontvangst van je betaling (soms dezelfde dag nog). Als er geen betaling binnen 14 dagen plaatsvindt zal de order automatisch worden geannuleerd.

    Master card
Via ons beveiligde Mollie systeem kun je op een veilige manier met je creditcard (Mastercard) een directe online betaling doen. MasterCard® SecureCode™ is een nieuwe service van MasterCard voor internetbetalingen. MasterCard SecureCode zorgt ervoor dat je gegevens nog beter beschermd zijn als je betaalt via internet.
Meer informatie over de Mastercard >>
    VISA card
Via ons beveiligde Mollie systeem kun je op een veilige manier met je creditcard (VISA) een directe online betaling doen. Verified by VISA zorgen ervoor dat je gegevens beter beschermd zijn als je betaalt via internet.
Meer informatie over de VISA Card >>
   Paypal
U kunt uw bankrekening en/of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen. Op deze manier kunt u zelf bepalen hoe u wilt betalen en hoeft u zich geen zorgen te maken of er wel voldoende saldo op uw Paypal-rekening staat.
Meer informatie over de Paypal >>
  Sofort Banking | Fashion4men by Ronald Hazendonk Sofort Banking
SOFORT Banking behoort tot de online direct-overschrijvingsmethodes. Het werkt op basis van het beproefde Internetbankieren. Het voordeel is echter: u hoeft zich niet te registreren of een virtueel account, een zogenaamde e-wallet, aan te maken. Bij SOFORT Banking gaat het om directe overschrijvingen. Hiervoor selecteert u bij het online winkelen simpelweg SOFORT Banking als betalingsmogelijkheid. U wordt vervolgens automatisch naar het beveiligde betalingsformulier geleid. De overschrijvingsgegevens worden automatisch overgenomen, zodat u slechts uw bank hoeft te selecteren en uw vertrouwde gegevens voor Internetbankieren hoeft in te voeren. Vervolgens geeft u de overschrijving met een bevestigingscode vrij. De gegevens worden gecodeerd aan uw rekening voor Internetbankieren overgedragen. Uw webshop ontvangt een bevestiging in real-time dat u de overschrijving bij uw Internetbankieren in opdracht hebt gegeven en kan de bestelling direct verwerken. Hierdoor kan de webshop uw artikelen snel leveren.
Meer informatie over de Sofort Banking >>
  Bancontact betalingen | Fashion4men by Ronald Hazendonk Bancontact Mister Cash
Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen.
Meer informatie over de Bancontact >>