RETOUREN EN GARANTIE

Retourneren

Het komt natuurlijk wel eens voor dat een artikel niet voldoet aan u verwachting. Wij Ronald Hazendonk fashion4men willen niets liever dan dat u als klant tevreden bent met uw aankoop. Ronald Hazendonk fashion4men biedt u dan ook de mogelijkheid om de bestelling te retourneren of te ruilen. De retour zending is voor eigen rekening. 

Heeft u het artikel al gebruikt of is het beschadigd? Dan is ruilen of retourneren helaas niet mogelijk. Natuurlijk mag u de kleding wel eerst passen. Het aankoopbedrag ontvangt u binnen 10 werkdagen terug op de rekening waarmee u betaald heeft. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen.

HERROEPINGSRECHT – RECHTEN EN PLICHTEN NL

 1. De artikelen, die u wilt ruilen/retourneren, moeten uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling zijn aangemeld via ons retourformulier.
 2. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.
 3. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.
 4. Uw retourzending dient binnen 14 dagen bij ons binnen te zijn.
 5. De artikelen moeten zijn voorzien van aangehechte prijskaartjes en in originele verpakking worden geretourneerd. De artikelen worden niet teruggenomen indien deze: Gedragen en/of gewassen zijn, of beschadigd.
 6. Om hygiënische redenen kunnen wij onderkleding niet omruilen of retour ontvangen.
 7. Alle kleding die voor u op maat is gemaakt kunnen wij niet omruilen of retour ontvangen.
 8. Een retourzending vanuit Nederland kan gratis worden geretourneerd. Voor zendingen buiten Nederland is retourneren volledig op eigen kosten.

HOE WERKT RUILEN EN RETOUNEREN

 1. U meldt het retour artikel aan via de email.
 2. U vult uw bestelnummer en artikelnummer in die u wilt retourneren/ruilen.
 3. U krijgt via de email een retour etiket toegestuurd, frankeren is dus niet nodig!
 4. U geeft het pakket af bij Postnl.
 5. Voor een overzicht van een Postnl locatie bij u in de buurt kijk  op: www.postnl.nl/locatiewijzer
 6. De verpakking dient goed dichtgeplakt te worden.
 7. Bij retourneren wordt het bedrag binnen 10 werkdagen na ontvangst en goedkeuring terug gestort op uw rekening.