Hugo Boss is een merk met traditie en overal ter wereld zijn er liefhebbers van dit merk. zo ook in Culemborg  De Hugo Boss Orange lijn is gericht op vrijetijdskleding  voor mannen en heeft een casual uitstraling.

Boss Orange: Voor de stijlvolle man

Hugo Boss Orange is gelanceerd in 1999 en ontstaan vanuit de wens om stijlvolle casual vrijetijdskleding te ontwerpen. Dit exclusieve merk is zowel in onze Fashion webshop fashion4men als ook in de winkel verkrijgbaar bij Ronald Hazendonk.

Hugo Boss Orange heeft een collectie die geschikt is voor iedere gelegenheid en voor elke man van jeans tot jack en van sweater tot vest.

Secrid

Dagelijks assembleert Secrid  met bijna honderd mensen luxe portemonnees  met enthousiasme en precisie in de sociale werkplaatsen in Leiden, Delft en Haarlem. Na de assemblage van de verschillende componenten wordt iedere exclusieve wallet voorzien van een uniek serienummer als bewijs van echtheid. De Secrid wallet is een unieke portemonnee die beschermt tegen skimmen en uitblinkt in gebruikersgemak. Natuurlijk kunnen wij Ronald Hazendonk fashion4men niet zonder deze onderscheidende wallet.

Resultaat 1–20 van de 22 resultaten wordt getoond